De zomervakantie is begonnen. Een tijd om onze medewerkers de gelegenheid te bieden om op vakantie te gaan, waardoor er een krappere bezetting zal zijn in onze gezondheidscentra.

SGE vindt het belangrijk om in de vakantie voldoende en toegankelijke zorg te garanderen en voor u klaar te staan. Tegelijkertijd hechten wij veel waarde aan het herstel van onze medewerkers na een impactvol jaar door de coronacrisis. We streven naar een goede balans tussen het bieden van de gewenste zorg en de vitaliteit van onze medewerkers. 

Dit betekent dat onze gezondheidscentra van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar zijn voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg.

Ook is het gedurende deze periode niet mogelijk om een e-afspraak te maken. Een e-consult blijft wel beschikbaar. We blijven wel beschikbaar voor zorgvragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Ook voor spoed zijn wij uiteraard bereikbaar.

De SGE apotheken blijven open op de openingstijden die u van ons gewend bent. Ook de afspraken met SGE fysiotherapeuten, huisartsen en praktijkondersteuners gaan door, ook in de middagen.

Wij vragen hiervoor uw begrip en danken u voor uw medewerking.

We verwijzen u graag naar de volgende websites waar u mogelijk al een antwoord kan krijgen op uw zorgvragen:
www.thuisarts.nl
www.moetiknaardedokter.nl

Voor Covid en vaccinatie gerelateerde vragen verwijzen wij u naar de website van het RIVM en de GGD.

Limited accessibility SGE healthcare centers during the summer holidays

Summer holidays has started. A time to give our employees the opportunity to go on vacation, therefore we will have limited capacity at our healthcare centers.

SGE considers it important to guarantee sufficient and accessible care during the holidays and to be able to help you. At the same time, we consider it very important that our employees fully recharge after an impactful year due to the corona crisis. We strive for a good balance between offering the desired care and the vitality of our employees.

This means that from July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

It will also not be possible to make an e-appointment during this period. An e-consultation will remain available. We will remain available for healthcare questions that cannot wait until the next day and of course for urgent matters.

The SGE pharmacies remain open during the usual opening hours. The appointments with SGE physiotherapists, general practitioners and practice nurses can take place, also in the afternoons.

We ask for your understanding and thank you for your cooperation.

We would like to refer to the following websites where you may be able to get an answer to your healthcare questions:
www.thuisarts.nl
www.moetiknaardedokter.nl

For Covid and vaccination-related questions, please refer to the website of the RIVM and the GGD.
Delen

Informatie

Geplaatst
24 augustus 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Geplaatst: 23 november 2021

De huisarts heeft geen rol meer in het toedienen van COVID-vaccinaties. ----- The booster vaccinations are provided by the GGD.

Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Geplaatst: 10 november 2021

- De enquête is gesloten -

Coronavirus - laatste update
Coronavirus - laatste update
Geplaatst: 8 november 2021

Aanpassing coronamaatregelen binnen SGE met ingang van maandag 8 november.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 28 oktober 2021

Komende week op 1, 2, en 3 november is er nog gelegenheid voor de griepvaccinatie in de Tennishal aan de Vijfkamplaan 10 te Eindhoven. Er is extra ruimte gecreëerd om iedereen die dat wil een griepvaccinatie te kunnen geven.

Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.