Heeft u het voornemen om te stoppen met roken? Dan kunt u zichzelf aanmelden bij Stoptober. Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Via de Stoptober-app leest u wat stoppen met roken betekent voor uw gezondheid, ontvangt u tips en leest u wat u zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media blijft u op de hoogte en staat u in contact met anderen die hetzelfde doormaken. Ook de filmpjes van de Stoptober vloggers zorgen voor een afleiding.

Liever in een groepstraining stoppen met roken? Op 26 september a.s. start er een groepscursus in SGE Stratum. In deze groep kunt u elkaar steunen en heeft u één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!
Aanmelden voor de training op 26 september kan hier.

Klik hier voor de locaties, meer informatie en het aanmeldformulier. 


Delen

Informatie

Geplaatst
19 september 2017

Onderwerp(en)
Cursussen, Diabetes, Gezondheidstips
Uitgelicht
Langer thuis wonen
Langer thuis wonen
Geplaatst: 14 december 2017

Het Eindhovens Dagblad (ED) in gesprek met Dien (86) en Aart (85) van Amerongen en SGE praktijkondersteuner mevrouw Bannink. Door ketenzorg kunnen zij langer thuis blijven wonen.

SGE in gesprek met VGZ
Geplaatst: 14 december 2017

Misschien heeft u in het Eindhovens Dagblad (ED) gelezen dat SGE nog geen contract heeft kunnen sluiten met VGZ voor de zorg voor patiënten met een chronische aandoening zoals diabetes of een verhoogd risico op een hart- en vaatziekte.

Even voorstellen: pedicure
Even voorstellen: pedicure
Geplaatst: 12 december 2017

Vanaf januari is Joyce Bekkering aanwezig als medisch en sportpedicure in SGE De Akkers en Tongelre. In dit bericht stelt zij zichzelf graag aan u voor.

Openingstijden feestdagen
Openingstijden feestdagen
Geplaatst: 11 december 2017

Op maandag 25 december en dinsdag 26 december (1e en 2e Kerstdag) en maandag 1 januari (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Voor dringende gevallen tijdens de feestdagen kunt u de huisartsenpost bellen via: 0900 - 8861. Wij wensen u hele prettige feestdagen toe!

Buitenspelen is gezond!
Buitenspelen is gezond!
Geplaatst: 11 december 2017

Dat buitenspelen gezond is weten we allemaal! En met zo'n winters landschap is het helemaal prachtig, vanmiddag lekker buitenspelen dus!

Eindejaarsactie: Vichy korting!
Eindejaarsactie: Vichy korting!
Geplaatst: 30 november 2017

Vanaf morgen starten we in onze apotheken met de eindejaarsactie: 21% korting op het gehele Vichy assortiment! U bent van harte welkom.