Heeft u het voornemen om te stoppen met roken? Dan kunt u zichzelf aanmelden bij Stoptober. Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Via de Stoptober-app leest u wat stoppen met roken betekent voor uw gezondheid, ontvangt u tips en leest u wat u zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media blijft u op de hoogte en staat u in contact met anderen die hetzelfde doormaken. Ook de filmpjes van de Stoptober vloggers zorgen voor een afleiding.

Liever in een groepstraining stoppen met roken? Op 26 september a.s. start er een groepscursus in SGE Stratum. In deze groep kunt u elkaar steunen en heeft u één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!
Aanmelden voor de training op 26 september kan hier.

Klik hier voor de locaties, meer informatie en het aanmeldformulier. 


Delen

Informatie

Geplaatst
19 september 2017

Onderwerp(en)
Cursussen, Diabetes, Gezondheidstips
Uitgelicht
Gezond en fit in de herfst!
Gezond en fit in de herfst!
Geplaatst: 16 oktober 2017

In de herfst zijn we weer vaker verkouden, grieperig en misschien wat somber. Wat kunt u zelf doen om gezond en fit te blijven? Wanneer heeft u echt griep?

Regeerakkoord 2017-2021
Regeerakkoord 2017-2021
Geplaatst: 12 oktober 2017

Na een formatie van meer dan 200 dagen zijn de VVD, CDA, D66 en ChristenUnie eruit en presenteren de fractieleiders het regeerakkoord van Rutte III. In dit bericht de zorg hoofdpunten op een rij.

Onderzoek
Onderzoek
Geplaatst: 12 oktober 2017

Arts-onderzoeker Luc Gidding heeft in het HIS van SGE onderzocht of patiënten met psychische problemen in het decennium voordat ze zich bij de huisarts presenteren met deze klachten al signalen hebben die dit kunnen voorspellen.

Website vertaling
Website vertaling
Geplaatst: 5 oktober 2017

De SGE websites kunt u voortaan laten vertalen in een taal naar keuze, via de knop 'Google Translate' linksboven op onze websites.

Huidadvies dagen
Huidadvies dagen
Geplaatst: 5 oktober 2017

Maak voor een gratis huidverzorgingsadvies een afspraak bij apotheek SGE Strijp of apotheek SGE Woensel. Ook als u niet staat ingeschreven bij een van onze apotheken, bent u van harte welkom.

NDC geslaagd!
NDC geslaagd!
Geplaatst: 3 oktober 2017

Zaterdag 30 september vond de Nationale Diabetes Challenge plaats. De SGE deelnemers kijken terug op een bijzondere dag: het is hen gelukt! SGE feliciteert de deelnemers met het behaalde resultaat en wenst hen nog heel veel wandelplezier voor de toekomst toe.