For english please use google translate (in the right corner of this page).

Het is nu écht zomer en dat is te merken. De temperaturen schieten omhoog! Hoe kunt u het beste rekening houden met deze warmte?

Zeker als u wat ouder bent, is het belangrijk om te weten wat u beter wel en niet kunt doen bij warm weer. Ook voor baby's, peuters en kleuters is het goed om op extra warme zomerdagen wat regels in acht te nemen.

Wat te doen bij warm weer?

Bij warm weer is het belangrijk dat u voldoende drinkt. Daarnaast helpt het wanneer u uzelf en uw woning koel houdt. Draag bijvoorbeeld dunne, losse kleding, zoek de schaduw op, beperk inspanning en zorg voor ventilatie. Tot slot is het belangrijk dat u zich tegen de zon beschermt met zonnecrème, zonnebril en een pet of hoed.

Meer informatie

Thuisarts geeft meer informatie over het warme weer en hoe u zich kunt voorbereiden. U leest er informatie over o.a.:
- Klachten bij warm weer
- Risico's bij hitte
- Meer informatie over uitdroging en een zonnesteek 

Informatie omgaan met warm weer

Heeft u vragen over uw gezondheid of het gebruik van uw medicijnen tijdens hitte? Neem contact op met uw huisarts. Delen

Informatie

Geplaatst
20 juni 2019

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips
Uitgelicht
Uitnodiging informatie avond OCA
Uitnodiging informatie avond OCA
Geplaatst: 11 oktober 2019

Op woensdag 13 november 2019 wordt er een cliënten informatie avond georganiseerd door OCA Eindhoven. Het doel? Het vergroten van uw kwaliteit van leven.

Terugroepactie Ranitidine
Terugroepactie Ranitidine
Geplaatst: 7 oktober 2019

Gebruikt u maagzuurremmers? Dan is deze informatie belangrijk voor u!

Werken in het gezondheidscentrum?
Werken in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 2 oktober 2019

Nieuwsgierig hoe het is om als huisarts in een gezondheidscentrum te werken? SGE huisartsen Tamara van Eerd en Lieke Sanders vertellen het u!

Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Geplaatst: 30 september 2019

SineFuma verzorgt voor SGE de groepstraining: “Rookvrij! Ook jij?”. SGE zet zich in voor de gezondheid van alle Eindhovenaren en stoppen met roken geeft een enorme gezondheidswinst. Daarom gaan we dit najaar inzetten op de meest effectieve manier van stoppen met roken: groepstraining. SineFuma provides group training for SGE: “Quit smoking! You too?". SGE is committed to the health of everyone in Eindhoven and quitting smoking is a huge health gain. That is why this autumn, we are going to focus on the most effective way to quit smoking: with a group training.

Data griepvaccinatie
Data griepvaccinatie
Geplaatst: 24 september 2019

Heeft u een brief ontvangen met een uitnodiging voor de griepprik? In dit bericht staan de data ook nog een keer voor u op een rij.

Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Geplaatst: 23 september 2019

Groot Eindhoven heeft onze Stoptober campagne opgepakt. Nieuwsgierig? Lees het artikel hier. Groot Eindhoven has taken up our Stoptober campaign. Are you curious to know more? Read the article here.