For english please use google translate (in the right corner of this page).

Het is nu écht zomer en dat is te merken. De temperaturen schieten omhoog! Hoe kunt u het beste rekening houden met deze warmte?

Zeker als u wat ouder bent, is het belangrijk om te weten wat u beter wel en niet kunt doen bij warm weer. Ook voor baby's, peuters en kleuters is het goed om op extra warme zomerdagen wat regels in acht te nemen.

Wat te doen bij warm weer?

Bij warm weer is het belangrijk dat u voldoende drinkt. Daarnaast helpt het wanneer u uzelf en uw woning koel houdt. Draag bijvoorbeeld dunne, losse kleding, zoek de schaduw op, beperk inspanning en zorg voor ventilatie. Tot slot is het belangrijk dat u zich tegen de zon beschermt met zonnecrème, zonnebril en een pet of hoed.

Meer informatie

Thuisarts geeft meer informatie over het warme weer en hoe u zich kunt voorbereiden. U leest er informatie over o.a.:
- Klachten bij warm weer
- Risico's bij hitte
- Meer informatie over uitdroging en een zonnesteek 

Informatie omgaan met warm weer

Heeft u vragen over uw gezondheid of het gebruik van uw medicijnen tijdens hitte? Neem contact op met uw huisarts. Delen

Informatie

Geplaatst
19 juni 2019

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips
Uitgelicht
MedGemak app
MedGemak app
Geplaatst: 28 juni 2019

Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app op uw smartphone kunt u nu nog eenvoudiger online een afspraak maken, vragen stellen aan uw zorgverlener en herhaalrecepten bestellen voor uw medicatie. Waar en wanneer het u uitkomt!

Vacature nieuws! / Vacancy news!
Vacature nieuws! / Vacancy news!
Geplaatst: 27 juni 2019

We zijn op zoek naar diverse zorgprofessionals om onze teams te komen versterken. Klik op dit bericht voor onze vacatures! SGE is always looking for enthusiastic, motivated employees. We currently have several vacancies. Do you speak Dutch and are you interested in a job in healthcare? Click on 'vacancies' and send your application directly online.

Klachten door de processierups? / Complaints due to the processionary caterpillar?
Klachten door de processierups? / Complaints due to the processionary caterpillar?
Geplaatst: 25 juni 2019

In de zomermaanden komt de eikenprocessierups voor. Contact met de brandharen kan diverse klachten veroorzaken. Lees hier voor meer informatie en adviezen. The oak processionary caterpillar is fully active. Coming in contact with the stinging hairs can cause various complaints. You can read more about this in this article.

Voorbereid de warmte in / Prepare for the heat
Voorbereid de warmte in / Prepare for the heat
Geplaatst: 19 juni 2019

Het is nu écht zomer en de temperaturen schieten omhoog. Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden. It’s summertime! With these rising temperatures, read here how you can prepare yourself for hot summer days.

Jaarbeeld 2018
Jaarbeeld 2018
Geplaatst: 3 juni 2019

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2018! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden, samenwerkingspartners en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Openingstijden feestdagen huisartsenposten
Openingstijden feestdagen huisartsenposten
Geplaatst: 30 mei 2019

Er zijn aangepaste openingstijden van de posten tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Tijdens de feestdagen zijn de posten de hele dag open.