For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Het SSFG (Stichting Sociaal Fonds Gezondheidscentra) vindt het in deze tijd van arbeidsmarktkrapte belangrijk dat het gezondheidscentrum wordt neergezet als een interessant perspectief naast het waarnemerschap of het hebben van een eigen praktijk. Vandaar dat zij attenderen op de (vele) pluspunten van het werken in dienstverband bij een gezondheidscentrum.

Op de website werkeninhetgezondheidscentrum.nl leggen o.a. onze huisartsen Lieke Sanders en Tamara van Eerd zélf uit waarom zij kiezen voor het werken in een gezondheidscentrum.

Nieuwsgierig hoe het is om als huisarts in een gezondheidscentrum te werken? Bekijk hieronder het artikel van huisarts Tamara van Eerd.

Artikel huisarts Tamara van Eerd

Het interview van huisarts Lieke Sanders is te zien via onderstaande button.

Video huisarts Lieke Sanders

 Delen

Informatie

Geplaatst
30 september 2019

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.

Wijzigingen in de huisartsenpraktijk
Wijzigingen in de huisartsenpraktijk
Geplaatst: 22 mei 2020

M.i.v. april is onze praktijkondersteuner Karin Pluijms niet langer werkzaam voor SGE Tongelre. Zij is een nieuwe uitdaging aangegaan binnen de thuiszorg. Wendy van Schijndel is onze nieuwe praktijkondersteuner, zij heeft de taken van Karin overgenomen. Van 27 mei t/m 19 oktober 2020 is Amy Beelen, onze praktijkondersteuner (POH) GGZ, met zwangerschapsverlof. Ze wordt gedurende deze periode vervangen door mevrouw Kris Bulten.

Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Geplaatst: 19 mei 2020

Een 6-tal betrokken studenten van Fontys vroeg zich af hoe ze tijdens deze Coronacrisis een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van ons allemaal. Ze hebben - samen met een aantal SGE zorgprofessionals - een lezenswaardig en kleurrijk magazine gemaakt. Dit om ons op een positieve manier door deze bijzondere periode heen te loodsen, met wat extra zorg voor uzelf.