Door het coronavirus hebben wij momenteel te maken met grote drukte. Hierdoor kan het verwerken van uw medicatie mogelijk 2 dagen langer duren dan normaal het geval is. Wij willen u daarom verzoeken om niet te bellen met de vraag of uw medicatie klaarstaat. Wanneer uw medicatie klaarstaat, dan sturen wij u een e-mail of een sms-bericht.

We hebben de volgende maatregelen om het besmettingsrisico te beperken:

  • Medipunten zijn per 17 maart 2020 gesloten.

  • De apotheken in de centra zijn open.

  • Er mogen maximaal 4 mensen in de apotheek binnen.

  • Het begeleidingsgesprek over een geneesmiddel dat u voor het eerst gebruikt, gebeurt telefonisch.

  • Heeft u medicatie aangevraagd? Uw medicatie in apotheken in SGE Meerhoven, SGE Strijp en SGE Woensel vindt u in de afhaalautomaat bij het centrum. U ontvangt hiervoor een e-mail of sms bericht met een afhaalcode.

  • Bezorgers zullen medicatie niet persoonlijk overhandigen aan u, maar na contact met u achterlaten in de brievenbus of aan de deurklink.

  • Om voldoende afstand te houden is voor de balie in de apotheek een lint aangebracht.


    For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).Delen

Informatie

Geplaatst
17 maart 2020

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.

Wijzigingen in de huisartsenpraktijk
Wijzigingen in de huisartsenpraktijk
Geplaatst: 22 mei 2020

M.i.v. april is onze praktijkondersteuner Karin Pluijms niet langer werkzaam voor SGE Tongelre. Zij is een nieuwe uitdaging aangegaan binnen de thuiszorg. Wendy van Schijndel is onze nieuwe praktijkondersteuner, zij heeft de taken van Karin overgenomen. Van 27 mei t/m 19 oktober 2020 is Amy Beelen, onze praktijkondersteuner (POH) GGZ, met zwangerschapsverlof. Ze wordt gedurende deze periode vervangen door mevrouw Kris Bulten.

Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Geplaatst: 19 mei 2020

Een 6-tal betrokken studenten van Fontys vroeg zich af hoe ze tijdens deze Coronacrisis een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van ons allemaal. Ze hebben - samen met een aantal SGE zorgprofessionals - een lezenswaardig en kleurrijk magazine gemaakt. Dit om ons op een positieve manier door deze bijzondere periode heen te loodsen, met wat extra zorg voor uzelf.