Uitgelicht
Stoptober
Stoptober
Geplaatst: 19 september 2017

Doet u mee aan Stoptober? Samen met andere stoppers wordt u 28 dagen ondersteund door filmpjes, een app, contact met lotgenoten etc. Toch liever een groepstraining 'stoppen met roken? Ook dat is mogelijk.

Rookvrij! Ook jij?
Rookvrij! Ook jij?
Geplaatst: 11 augustus 2017

U wilt stoppen? Wij kunnen u helpen! Als u wilt stoppen met roken is het prettig als u er niet alleen voor staat. Maak het uzelf daarom makkelijker en meld u aan voor de ‘Rookvrij! Ook jij?’ stoppen met roken cursus. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! De cursus start op 26 september a.s.

Blijvend hersenletsel, en dan?
Blijvend hersenletsel, en dan?
Geplaatst: 31 juli 2017

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of een (hersen)ziekte kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u na de periode van behandeling of revalidatie vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet meer goed concentreren? Dan kan de behandelmethode Hersenz u verder helpen.

Medisch fitness
Medisch fitness
Geplaatst: 30 juni 2017

Verantwoord sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, dat kan nu ook bij SGE! Maak samen met de fysiotherapeut een trainingsschema dat niet alleen past bij uw doelen, maar ook rekening houdt met uw conditie en eventuele lichamelijke klachten. Medisch fitness is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid!

Kinderen op Gewicht
Kinderen op Gewicht
Geplaatst: 16 juni 2017

Is uw kind (een beetje) te dik en weet u niet goed wat u hieraan kunt doen? In de cursus Kinderen op Gewicht geven we uw kind advies en ondersteuning op gebied van gezonde voeding en sport.

Heeft u altijd pijn?
Heeft u altijd pijn?
Geplaatst: 10 april 2017

OCA Eindhoven organiseert op woensdag 10 mei a.s. een gratis bijeenkomst voor mensen met chronische pijn. Om grip te krijgen op uw pijn en klachten is het belangrijk u goed te informeren. Wat is chronische pijn? Hoe ontstaat het? Wat kunt u er zelf aan doen? OCA helpt u uw doel te bereiken. U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst! Klik op 'Lees meer' voor het programma en om uzelf aan te melden.